5 VIDEO IGER, KI JIH LAHKO OBRNEŠ V ENEM DNEVU

Grow Home

Juhuu spet je tukaj vikend in s tem nova gejmerska novička.

Danes vam bomo predstavili 5 iger, s katerimi si lahko krajšate čas na vlaku, med poukom v šoli ali pa medtem, ko v petek zvečer čakate svojo punco, da si naliči še zadnji delček obraza. Mislite da vam bodo igre vzele preveč  časa? Predstavljamo vam 5 video iger, ki jih lahko dokončate v manj kot enem dnevu .  No vsaj mi smo jih… Preizkusite jih, mogoče lahko uspe tudi vam! 🙂

1. Monument Valley

 

Monument Valley

Ta mobilna igra spominja na  umetniška dela C. M. Escherja. Cilj igre je peljati princesko Ido na potovanje skozi arhitekturno dodelan svet polen optičnih prevar. Igra je dokaj dodelana, vendar vas naj to ne pretenta. Nekaj levelov vam bo zagotovo pustilo nekaj sivih las.

Na razpolago za mobitel.
Google play trgovina: https://goo.gl/PvAEyv
IOS trgovina : https://goo.gl/xuKFeH

 

2. Grow Home

Grow Home

 

Glavni junak igre je robot B.U.D, ki poskuša rešiti svoj planet. Barviti platformer zahteva nabiranje semen in sajenje velikanski fižolčkov, ki bodo zrastli visoko v nebo. Tudi ta igra vam bo po vsej vrjetnosti vzela le nekaj ur, a bo hkrati zagotovo polepšala dan.

Na razpolago za PC in PS4

Za računalnik: http://goo.gl/ovecHc
Za Playstation 4: https://goo.gl/3uhmhz

3. Pneuma: Breath of life

Pneuma- Breath Of Life

 

Prvoosebna miselna igra vas ponese v vizualno dodelan svet, kjer boste igrali boga – Pneumo. Veliko različnih izzivov, ki zahtevajo ustvarjalnost, izjemne sposobnosti opazovanja in reševanja problemov, vam bodo zagotovo popestrili dan. Predstavljajte si, kaj vse bi si želeli početi, če bi lahko postali bog.

Na razpolago na PC, PS4, Xbox One.

Za računalnik: http://goo.gl/fNWZ0F
Za Playstation 4: https://goo.gl/Q2bCli
Za Xbox One:  https://goo.gl/aiGkkp

4. Limbo

Limbo

 

Neverjetno grafično dodelan platformer, ki je za razliko od drugih iger postaljen v črno-beli svet. Glavni junak se mora prebiti skozi strašljiv gozd poln grozot, da bi našel in rešil svojo sestro.

Na razpolago za PC, Xbox, PlayStation, mobitel

Za računalnik: http://goo.gl/c8FWsc
Za Xbox: https://goo.gl/4gJtQI
Za Playstation: https://goo.gl/CkS3aE

Za mobitel
Google play trgovina: https://goo.gl/Q6zFJ4
IOS trgovina: https://goo.gl/lemG00

5. Everybody’s Gone to the Rapture

Everybody's Gone to the Rapture

V tej igri moraš odkriti vzrok izginotja ljudi na Zemlji. Postaljen si v čas 1980-tih let, kjer preko raziskovanja zapuščenega mesta rešuješ uganko izginotja. Izjemni vizualni prizori v igri vam bodo vzeli sapo in vas hkrati malce prestrašili.

Na voljo za PC, PS4.

Za računalnik: http://goo.gl/ct5GT7
Za Playstation 4: https://goo.gl/IbgMfr

Leave a Reply