Interaktivni Virtualni Sprehodi

Prikažite svoj prostor, izdelek ali storitev skozi interativni virtualni sprehod in predstavite zgodbo v kateri boste s svojimi potencialnimi kupci navezali pristen odnos.

Že imate idejo za vaš interaktivni virtualni sprehod?

  Zakaj se vedno več organizacij odloča za interaktivne virtualne sprehode?

  Virtualni sprehod omogoča doživetje prostora v polni meri in preseli gledalca direktno v prostor. Omogoča integracijo na splet in ogled na vseh napravah, tudi z virtualnimi očali.

  0 %

  50% več ljudi si je raje ogledalo predstavitev prostora v 360 stopinjski tehnologiji, ko sta jim bili ponujeni obe alternativi.

  0 X

  Podjetja, ki so v svoje prodajni proces učinkovito vključila Interaktivni virtualni sprehod, so bila v svoji prodajni uspešnosti kar 3x bolj uspešna.

  0 %

  V tem trenutku se je na letni ravni le 5% podjetji odločilo za integracijo virtualne realnosti v svoje dejavnosti.

  Podarjamo vam kodo za 20% popust pri prvem projektu.

  Želite postati naš partner? Naročite se na naše novičke in si prislužite KODO ZA 20% POPUST, ki ga boste lahko unovčili pri našem prvem skupne projektu!

  Kako poteka izdelava Interaktivnih virtualnih sprehodov?

  Dober rezultat zahteva dobro pripravo.
  • 1

   Analiza in načrtovanje

   Na prvem sestanku bomo skupaj določili koncept izdelave sprehoda ter scenarij, po katerem bomo izvedli snemanje ali slikanje.

  • 2

   Snemanje in slikanje

   V dogovorjenem terminu pridemo, posnamemo in poslikamo vse določene prostore, ki smo jih določili in vključili v scenarij Virtualnega sprehoda.

  • 3

   Obdelava posnetkov

   Zbrane slike računalniško obdelamo in jih smiselno umestimo v virtualni sprehod. Po posvetu z vami lahko v teh vafi dodamo tudi interaktivne tekstovne materialne ali grafike, ki dodajo osebni stik z gledalcem.

  • 4

   Integracija na splet

   V zadnjem koraku vam končni izdelek pomagamo integrirati na vašo spletno stran ali na katerega od vaših socialnih kanalov.

  Želite spremljati proces razvoja naše organizacije v ozadju?

  Naročite se na naše novice in si oglejte ozadje priprave projektov, zasnove nove blagovne znamke in spletne strani ter skrite namige oglaševanja na socialnih omrežjih.

  Izbrani projekti izpod naših rok

  Stremimo k ustvarjanju visokakovostnih prezentacij, ki bodo vam omogočila višjo raven poslovanja ter predstavila vašo znamko v moderni podobi.

  Turna, d.o.o.

  Virtualni interaktivni sprehod skozi proces proizvodnje podjetja Turna, d.o.o. Namen izdelave interaktivnega virtualnega sprehoda je bil prikazati proces izdelave produktov ter skrajšati prodajni proces organizacije.
  Več o projektu

  Gorenje Orodjarna, d.d.

  Virtualni interaktivni sprehod skozi proces proizvodnje podjetja Gorenje Orodjarna, d.d.. Namen izdelave interaktivnega virtualnega sprehoda je bil skrajšati prodajni proces organizacije ter digitalizirati znamko podjetja z elementi nove tehnologije.
  Več o projektu

  Interaktivni virtualni sprehodi postajajo stalnica v sledečih segmentih

  Ker vedno gledamo dolgoročno
  Nepremičninske agencije

  Interaktivni virtualni sprehodi bodo obogatili vašo ponudbo in vam pomagali pri prodaji oz. oddaji vaših nepremičnin. Ob pogledu na vaš oglas bo potencialni kupec takoj vedel ali je to njegov bodoči dom ali ne, vi pa boste vaši stranki ponudili dodatno in izboljšano uporabniško izkušnjo v obliki interaktivnega virtualnega sprehoda.

  Turistične namestitve

  Z virtualnim sprehodom lahko vašim gostom natančno predstavite vašo namestitev na atraktiven in sodoben način. Stranka se lahko vnaprej sprehodi po vaši namestitvi in si jo natančno ogleda. S tem boste pridobili njeno zaupanje. Ker si stranka že vnaprej lahko ogleda namestitev je tudi bolj zadovoljna in vam lahko podeli višjo oceno.

  Proizvodna podjetja

  Tovarne za sklenitev posla pogosto potrebujejo dolg proces dogovarjanja, medsebojnih obiskov ter spoznavanja. Z interaktivnim virtualnim sprehodom boste lahko svojo tovarno, stroje, zaposlene in proces izdelave vaših produktov predstavili imeli vedno le nekaj klikov stran. Pridobivanje novih potencialnih strank bo postalo veliko lažje.

  Že imate idejo za Interaktivni virtualni sprehod?

  Želite povečati svojo prodajo?
  Razmišljate kako digitalizirati svoje poslovanje?
  Potem je že skrajni čas, da vam izdelamo Interaktivni virtualni sprehod!
  Začnimo projekt!