Grafično oblikovanje

Ustvarjamo navdihujoče zgodbe, za navdihujoče blagovne znamke. Najprej vedno postavimo dobre temelje. S konstantno, usmerjeno in iskreno komunikacijo vzpostavljamo odnos, ki traja.

Kontaktirajte nas

  Več kot le celostna grafična podoba

  Naša strast za ustvarjanje zgodb zajema več kot le lepo grafično podobo. Potopimo se v um vašega ciljnega kupca in zanj ustvarimo doživetje, ki bo rešilo njegov problem.

  0 blagovnih znamk

  V svojem portfoliu imamo že 21 blagovnih znamk, ki uspešno delujejo na trgu.

  0 neprespanih noči

  Uživamo v tem kar delamo, zato velikokrat pomagamo tudi brezplačno.

  0 Grafični oblikovalci

  Prilagodimo se tonu vizualne komunikacije in ustvarimo izdelek, ki bo poosebljal vašo organizacijo.

  Potrebnega je veliko poguma, da si upaš biti drugačen

  Velike znamke gradijo jasna misija, zanje značilna pozicija delovanja in unikatna identiteta. Oglejte si, kateri so najpomembnejši dejavniki pri razvoju celostne grafične podobe

  Proces razvoja blagovne znamke in njenih elemetov

  Dober rezultat zahteva dobro pripravo.
  • 1

   Analiza in načrtovanje

   Na prvem sestanku vas želimo predvsem spoznati ter določiti smernice koncepta vizualne in tekstovne komunikacije. Z našimi izkušnjami razvoja znamk vas usmerjamo ter svetujemo do končnih smernic prvega koncepta.

  • 2

   Priprava različnih grafičnih konceptov

   Najprej ustvarimo nekaj različnih konceptov osnovnih grafičnih elementov kot so logotip, barve, tipografija, ime in slogan, preko česar določimo smer v katero bomo podobo razvijali. V tej fazi nam na podlagi videnega podate svoje komentarje in izberete koncept, ki vam je najbližje.

  • 3

   Potrditev osnovnih grafičnih elementov

   Po potrditvi osnovnih grafičnih elementov vam pripravimo celosten priročnik znamke, v katerem bodo opredeljene pomembne grafične in digitalne smernice, ki jih potrebujete za nadaljnjo nadgradnjo celostne grafične podobe.

  • 4

   Nadgradnja grafičnih elementov

   V zadnjem koraku oblikujemo še dopolnilne komunikacijske elemente znamke za skladno komunikacijo v tiskanih in digitalnih materialih. Tudi tukaj se prilagodimo vašim željam in smernicam.

  Zakaj bi sploh razvijali svojo blagovno znamko?

  Ne glede na to ali je vaša prodaja usmerjena na posameznika ali podjetje, morate pritegniti pozornost posameznika z unikatnimi željami, potrebami in problemi. Jasna in emocionalno bogata zgodba vam omogoča, da vaš kupec razume kaj ponujate in kako se razlikujete od konkurence.

  Izbrani projekti izpod naših rok

  Ustvarjamo navdihujoče zgodbe, za navdihujoče blagovne znamke.

  Masterminds

  Advice, resources and tools to grow your business
  Digitalno trendovska

  Znamka Masterminds je bila pozicionirana kot vizualno in vsebinsko drugačen vir vseh pomembnih informacij o novodobnem poslovanju.

  Blizu mladim

  Osebnostna identiteta in grafična podoba, ki je blizu mladim, start up podjetjem ter manjšim organizacijam, ki jih znamka masterminds s svojimi vsebinami nagovarja.

  Več o projektu

  Campanion

  Camping made easy
  Avanturistično vznemirljiva

  Znamka daje občutek svobode, vznemirjenja in raziskovanja novih, še neodkritih kotičkov sveta, skupaj s svojimi najbližjimi. Olajšuje in s tem spodbuja izbiro uporabniku najbolj primernega kampa - oddiha v naravi.

  Življenjski sopotnik

  Ton imena Campanion izhaja iz besede “Companion”, ki predstavlja življenjskega sopotnika. Znak predstavlja občutek moči in vpliva, a s tem tudi varnosti uporabnikov platforme, ki varno prebivajo pod okriljem orlovih krill.

  Več o projektu

  Instalgic

  Instagram management platform
  Tehnološko Kreativna

  Instalgic smo tako na področju tehnološke funkcionalnosti kot tudi na področju grafične prisotnosti pozicionirali v smer start-up kulture. Mlada, tehnološko napredna in kreativna znamka, ki s svojimi produkti lajša vsakdanje probleme freelancerjev, start-upov in uveljavljenih agencij po celem svetu.

  Instalgično dobra

  Ko se vsake toliko za nekaj sekund spomnimo najlepših trenutkov svoje preteklosti, nas prevzame topel občutek nostalgije, zaradi katerega bi najraje šli nazaj. Instalgic ustvarja občutek uživanja v življenju, s tem ko s svojimi funkcionalnostmi ustvarja več časa.

  Več o projektu

  Želite, da ustvarimo ali prenovimo blagovno znamko tudi za vaše podjetje?

  Čas je, da nas kontaktirate! Z veseljem bomo prisluhnili vašim usmeritvam in poskrbeli, da boste od nas odšli popolnoma navdušeni.
  Začnimo projekt!