Digitalni marketing

Strast je gorivo za uspešno komunikacijo. Stopite iz sence konkurence in začnite svoja sporočila prikazovati tistim, ki jih potrebujejo.

Potrebujete zanesljivo agencijo? Kontaktirajte nas!

  Digitalni marketing, ki zagotavlja rezultate

  Oglejte si naše projekte, rezultati govorijo sami zase.
  Ustvarjanje vsebine, ki v največji možni meri odraža osebnost vaše blagovne znamke je na tem mestu ključnega pomena. Pomagali vam bomo izbrati pravilne kanale, skozi katere boste sporočali svojo zgodbo in najlažje dosegli veliko potencialnih strank ter za vas izdelali kampanije, ki bodo ustvarile izjemne rezultate.
  Kar 75% podjetij potrjuje, da so socialni mediji vpleteni v njihov nakupni proces. Zakaj? Ker v dobi moderne tehnologije vaše podjetje brez socialnih medijev preprosto ne obstaja. Z njimi svojo znamko predstavljate javnosti, zato je unikatna in ljudem koristna vsebina izjemno pomembna.
  Instagram marketing

  Ste vedeli, da Instagram postaja glavno omrežje najbolj uspešnih oglaševalskih kampanij? Smo strokovnjaki Instagram marketinga, s svojimi inovativnimi pristopi pa smo do danes pomagali več kot 400 posameznikom in znamkam pridobiti več kot 1 milijon novih sledilcev.

  Facebook oglaševanje

  S svojimi dosedanjimi izkušnjami iz inovativnimi pristopi smo postali mojstri izdelave Faceboom kampanj. Naučili smo se vzpostaviti, optimizirati in povečati prodajo vašega podjetja na Facebooku.

  Izdelava avtomatskih prodajnih kanalov

  Vse od vzbujanja interesa, pridobivanja potencialnih strank, izdelave digitalnih sit in Email marketinga. V kolikor si želite izdelave avtomatskega prodajnega kanala na spletu, smo pravi naslov za vas.

  Iskalni marketing

  Postanite prvi na strani, ko ljudje iščejo na iskalnikih. Olajšajte vašim kupcem, da vas najdejo in usmerite več relevantega prometa na vašo spletno stran.

  Display Oglaševanje

  Zvišajte prepoznavnost vaše blagovne znamke z razširitvijo prilagojenih oglasov na partnerskih omrežjih Google marketing platforme.

  Retargeting kampanije

  Ob prvem obisku vaše spletne strane se povprečno odloči za nakup le približno 1 % obiskovalcev. Z retargeting kampanijami poskrbimo še za preostalih 98 % doseženih posameznikov.

  Internet vedno deluje v prid tistih, ki ga razumejo in premišljeno uporabljajo.

  Ti vedno zmagajo v borbi za nove stranke. Postavite se na platforme, kjer se vaši kupci nahajajo. S premišljeno komunikacijo vam bomo pomagali povečati prodajo.

  Proces izdelave zmagovalne kampanije

  Izdelava spletnega prodajnega kanala bo z nami veliko lažja
  • 1

   Analiza in načrtovanje

   Preizkušena metodologija raziskave vaše blagovne znamke, dejavnosti in pozicije na trgu nam daje vpogled v vašo situacijo, prednosti in priložnosti. Pomagali vam bomo zasnovati učinkovito strategijo rasti in izbrati najbolj primerne kanale komunikacije s svetom.

  • 2

   Izdelava materialov za oglaševanje

   Unikatna in stranki koristna vsebina je danes zagotovo najpomembnejša, saj ustvarja organsko rast in trenje. Vsebina, ki bo posameznika posrkala vase in mu omogočila, da tudi on izrazi svoj odziv vam bo pomagala z njim vzpostaviti dober odnos.

  • 3

   Analiza in optimizacija

   Po določenem času preizkušanja zastavljene strategije nam analitična orodja omogočajo vpogled v ozadje in učinkovitost našega dosedanjega dela. Na podlagi teh podatkov je potrebno strategijo, vsebine in izgled profila prilagoditi odzivom ter zastavljenim ciljem.

  • 4

   Oglaševanje

   Oglaševanje na socialnih omrežjih danes predstavlja enega glavnih načinov doseganja ljudi. Na tak način lahko najbolj učinkovito povečate vaše 'občinstvo' in s prilagojeno vsebino zvišate njihovo vključenost. Predstavite svojo zgodbo in dopustite, da jo začnejo soustvarjati.

  Potrebnega je veliko poguma, da si upaš biti drugačen

  Velike znamke gradijo jasna misija, zanje značilna pozicija delovanja in unikatna identiteta. Oglejte si, kateri so najpomembnejši dejavniki pri razvoju celostne grafične podobe

  Zaupajo nam

  Ponosni smo, da lahko sodelujemo s takšnimi partnerji

  Želite, da tudi vam ustvarimo zmagovalno oglaševalsko kampanijo?

  Čas je, da nas kontaktirate! Z veseljem bomo prisluhnili vašim usmeritvam in poskrbeli, da boste od nas odšli popolnoma navdušeni.
  Začnimo projekt!